Διεξαγωγή στο χώρο του σχολείου!

Χαρακτηριστικά

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙ4ΞΑΓΩΓΗΣ
19 ΣΕΠΤ -10 ΙΟΥΝ

ΗΜΕΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΑΡΙΑ ΑΝΑ GROUP ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ
9.30-11.30
10.15-12.15

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
75’

GROUP ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
ΜΙΝ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 50 ΜΑΘΗΤΕΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ
3,5-12

ΚΟΣΤΟΣ / GROUP ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
€5 / ΜΑΘΗΤΗ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Είστε πολύ μικροί για να ταξιδέψετε;
Ο καιρός δεν επιτρέπει να μετακινηθείτε;
Το κόστος του πούλμαν είναι υπολογίσιμο;

Η Κιβωτός «ταξιδεύει» στο χώρο σας, για όλους τους παραπάνω λόγους και κυρίως γιατί εσείς μας το ζητήσατε! Όλα τα βιωματικά-διδακτικά μας προγράμματα μπορούν να φιλοξενηθούν στην τάξη σας, με κάποιες τροποποιήσεις στον εξοπλισμό και τα σκηνικά, σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούνται στο δικό μας χώρο διεξαγωγής, το «Μουσείο Οίνου».

Όλα τα σημαντικά και διασκεδαστικά κομμάτια των προγραμμάτων έχουν διατηρηθεί και σε πολλές περιπτώσεις εμπλουτιστεί… για να διατηρήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ... ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

19 ΣΕΠΤ - 31 ΟΚΤ • min 25 μαθητές

Θεατρικό δρώμενο με τα παιδιά να ενσαρκώνουν τον μύθο του Οινέα και του Στάφυλου, παραδοσιακά τραγουδάκια και χοροί του τρύγου, μίνι πατητήρι με αληθινά σταφυλάκια, projector για προβολή φωτογραφιών και  video για να δούμε όλη την διαδικασία οινοποίησης και πλάσιμο μουστοκούλουρων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ... ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ

01 ΝΟΕ - 16 ΔΕΚ • min 25 μαθητές

Θεατρικά δρώμενα αναβίωσης του μύθου της Αθηνάς και του Ποσειδώνα για να μάθουμε την προέλευση της ελιάς. Χτένισμα, ράβδισμα, λιομάζωμα αληθινού καρπού, εξαγωγή λαδιού από ελίτσες σε γουδί, γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου με φρέσκο ψωμάκι και χρήση projector για προβολή φωτογραφιών και video.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΥΠΟΛΗ

19 ΣΕΠΤ - 14 ΙΟΥΝ • min 50 μαθητές 

Ο κατάσκοπος «Λεκές» και ο επιθεωρητής «Φασίνας» επισκέπτονται το σχολείο σας, για να παίξουν μαζί σας και να σας μεταδώσουν τις καλύτερες συνήθειες σωματικής και στοματικής υγιεινής, μέσα από κωμικά δρώμενα και παιχνίδια.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

19 ΣΕΠΤ - 14 ΙΟΥΝ • min 50 μαθητές

Ο Dr.Menu με την βοήθεια των μικρών του φίλων ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψειτην διατροφή που χαρίζει υγεία και μακροημέρευση. Ο γελαστός Σηφαλιός μέσα από τις αστείες απορίες του, οδηγεί τον Dr.Menu να κατανοήσει τα ευεργετικά αποτελέσματα της Μεσογειακής Διατροφής. Τα παιδιά θα χτίσουνμια κυβο-πυραμίδα με όλα τα τρόφιμα και θα γνωρίσουν σε ποια κατηγορίαανήκει το κάθε τρόφιμο και ποια θρεπτικά συστατικά περιέχει.

 

Kivotos Events Διεύθυνση: N. Λάζαρη 30, ΤΚ 13671, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210.6657.470 | 210.6655.496
web: www.kivotosevents.gr