Στον Χώρο σας | Κιβωτός Events

Στον Χώρο σας

Χαρακτηριστικά

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙ4ΞΑΓΩΓΗΣ
25 ΣΕΠΤ -14 ΙΟΥΝ

ΗΜΕΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΑΡΙΑ ΑΝΑ GROUP ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ
9.00-10.30
11.00-12.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
75’

GROUP ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
ΜΙΝ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 50 ΜΑΘΗΤΕΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ
3,5-12

ΚΟΣΤΟΣ / GROUP ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
€5 / ΜΑΘΗΤΗ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Ανάρτηση προγράμματος σε δικτυακή πύλη Υπουργείου παιδείας (ημ/νία 7-9-17)

 

Είστε πολύ μικροί για να ταξιδέψετε;
Ο καιρός δεν επιτρέπει να μετακινηθείτε;
Το κόστος του πούλμαν είναι υπολογίσιμο;

Η Κιβωτός «ταξιδεύει» στο χώρο σας, για όλους τους παραπάνω λόγους και κυρίως γιατί εσείς μας το ζητήσατε! Όλα τα βιωματικά-διδακτικά μας προγράμματα μπορούν να φιλοξενηθούν στην τάξη σας, με κάποιες τροποποιήσεις στον εξοπλισμό και τα σκηνικά, σε σχέση με αυτά που χρησιμοποιούνται στο δικό μας χώρο διεξαγωγής, τον ΠΥΡΓΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ. 

Όλα τα σημαντικά και διασκεδαστικά κομμάτια των προγραμμάτων έχουν διατηρηθεί και σε πολλές περιπτώσεις εμπλουτιστεί… για να διατηρήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών!

Για min 25 μαθητές

ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ... ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

25 ΣΕΠΤ - 31 ΟΚΤ • min 25 μαθητές

Θεατρικό δρώμενο με τα παιδιά να ενσαρκώνουν τον μύθο του Οινέα και του Στάφυλου, παραδοσιακά τραγουδάκια και χοροί του τρύγου, μίνι πατητήρι με αληθινά σταφυλάκια, projector για να δούμε όλη την διαδικασία οινοποίησης και πλάσιμο μουστοκούλουρων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ... ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ

01 ΝΟΕ - 15 ΔΕΚ • min 25 μαθητές

Θεατρικά δρώμενα αναβίωσης του μύθου της Αθηνάς και του Ποσειδώνα για να μάθουμε την προέλευση της ελιάς. Χτένισμα, ράβδισμα, λιομάζωμα αληθινού καρπού, εξαγωγή λαδιού από ελίτσες σε γουδί, γευσιγνωσία παρθένου ελαιόλαδου με φρέσκο ψωμάκι και χρήση projector για προβολή φωτογραφιών και video.

ΒΟΤΑΝΩΝ...ΓΝΩΣΗ

22 ΙΑΝ - 14 ΙΟΥΝ • min 25 μαθητές

Αρωματικά φυτά και βότανα, χρήσιμα και θαυματουργά από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα! Ενσαρκώνουμε πανάρχαιους μύθους για την προέλευση των ονομάτων και τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Διαδραστικά παιχνίδια, φυτεύσεις και ζωγραφική στο γλαστράκι μας.

 

Για min 50 μαθητές

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΥΠΟΛΗ

22 ΙΑΝ - 14 ΙΟΥΝ • min 50 μαθητές 

Ο κατάσκοπος «Λεκές» και ο επιθεωρητής «Φασίνας» επισκέπτονται το σχολείο σας, για να παίξουν μαζί σας και να σας μεταδώσουν τις καλύτερες συνήθειες σωματικής και στοματικής υγιεινής, μέσα από κωμικά δρώμενα και παιχνίδια.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

22 ΙΑΝ - 14 ΙΟΥΝ • min 50 μαθητές

Ο Dr.Menu με την βοήθεια των μικρών του φίλων ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψειτην διατροφή που χαρίζει υγεία και μακροημέρευση. Ο γελαστός Σηφαλιός μέσα από τις αστείες απορίες του, οδηγεί τον Dr.Menu να κατανοήσει τα ευεργετικά αποτελέσματα της Μεσογειακής Διατροφής. Τα παιδιά θα χτίσουν μια κυβο-πυραμίδα με όλα τα τρόφιμα και θα γνωρίσουν σε ποια κατηγορία ανήκει το κάθε τρόφιμο και ποια θρεπτικά συστατικά περιέχει.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ

22 ΙΑΝ - 14 ΙΟΥΝ • min 50 μαθητές

Το μαγικό ταξίδι της τροφής μέσα στο ανθρώπινο σώμα για να μας προσφέρει θρεπτικά συστατικά, δύναμη και ζωή! Ακολουθούμε μια μικρή μπουκιά τροφής σε όλα τα στάδια της πέψης μέσα από θεατρικά δρώμενα, γνωριμία με όλα τα όργανα της πέψης, απλουστευμένους διαλόγους, διαδραστικά παιχνίδια και προβολή slides και video.

Kivotos Events Διεύθυνση: N. Λάζαρη 30, ΤΚ 13671, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210.6657.470 | 210.6655.496
web: www.kivotosevents.gr