Προφίλ

Χαρακτηριστικά

Ήρθε η στιγμή να συστηθούμε! Είμαστε η ομάδα της Κιβωτού, έτοιμοι να οργανώσουμε για λογαριασμό σας και την πιο απαιτητική εκδήλωση.

 

Φωτάκη Α
ΑΝΝΑ ΦΩΤΑΚΗ
Γενική Διεύθυνση
anna.fotaki@kivotosevents.gr

 

Φωτάκη B
ΒΕΡΑ ΦΩΤΑΚΗ
Οργάνωση & Λειτουργία
vera.fotaki@kivotosevents.gr

 

Διακάκη
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΚΑΚΗ
Γραμματεία-Κρατήσεις
aggeliki.diakaki@kivotosevents.gr
support@kivotosevents.gr

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ
Βοηθός Οργάνωσης & Λειτουργίας
office@kivotosevents.gr

ΒΙΚΥ ΠΕΤΡΙΔΗ
Περιβαλλοντικές & Ιστορικές Εκδρομές 

ΡΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
Περιβαλλοντικές & Ιστορικές Εκδρομές

 


... και πλήθος μακρόχρονων, εξωτερικών και πολύ έμπιστων συνεργατών, που θα επιβιβαστούν μαζί μας στο συναρπαστικό ταξίδι της Κιβωτού, σε «λιμάνια» παιδικής επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας! Εκπαιδευτικοί, παιδαγωγοί, γυμναστές, εικαστικοί, ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, γραφίστες, παιδοψυχολόγοι.

Είμαστε μια δυναμική ομάδα νέων και εξειδικευμένων ανθρώπων -παιδαγωγών, εκπαιδευτικών, γυμναστών, ηθοποιών και πολλών άλλων ειδικοτήτων- που από το 2004 εξειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης, άθλησης και ψυχαγωγίας για παιδιά ηλικίας από 3,5 έως και 15 ετών.

Μέχρι σήμερα έχουμε προσεγγίσει με τα προγράμματα και τις εξειδικευμένες εκδηλώσεις μας εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που μας καθιστά την μεγαλύτερη εταιρία στον κλάδο δραστηριοποίησης μας...την παιδική εκδήλωση!

Για πάνω από 14 χρόνια έχουμε διαγράψει μια σταθερά ανοδική πορεία, εισπράττοντας την αναγνώριση από γονείς, σχολεία, εταιρίες, δήμους, συλλόγους και φροντιστήρια που, μας έχουν εμπιστευτεί.

Ελπίζουμε ο παρόν ιστότοπος να γίνει το εργαλείο που θα κάλυψει και τις δικές σας  άμεσες ή μελλοντικές ανάγκες, που σχετίζονται με την απασχόληση των παιδιών ή των μαθητών σας!

Μπαίνοντας στον 15ο χρόνο παρουσίας μας στον χώρο της παιδικής επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας, θα χαρούμε πολύ να είστε «συνταξιδιώτες» μας και στο φετινό ταξίδι της Κιβωτού!

Σας ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα της Κιβωτού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ στις απομιμήσεις που χρησιμοποιούν την επωνυμία, τα λογότυπα και τους τίτλους των προγραμμάτων μας - αυτούσια ή παρεμφερή - με αποτέλεσμα να δημιουργούν σύγχυση σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε και προτιμάτε επώνυμα τις υπηρεσίες μας.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Τα προγράμματα μας είναι αναρτημένα και προτεινόμενα κάθε χρόνο
στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας e-yliko.gr
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ημ/νία ανάρτησης 7-9-2018)

Kivotos Events Διεύθυνση: N. Λάζαρη 30, ΤΚ 13671, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210.6657.470 | 210.6655.496
web: www.kivotosevents.gr