Το Μουσείο Οίνου

Χαρακτηριστικά

 1. Έκταση 20 στρέμματα
 2. Ευρύχωρο parking
 3. Ασφαλήςπρόσβαση
 4. Πραγματικά αμπέλια & ελιές
 5. Διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι
 6. Κλιματιζόμενες-θερμαινόμενες εσωτερικές αίθουσες
 7. Μουσειακός χώρος με σπάνια εκθέματα οινοποίησης

Καλωσήλθατε σε ένα μοναδικό στο είδος του χώρο φιλοξενίας πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ένα μουσείο οινολογικών εκθεμάτων, που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να ταξιδέψει στην ιστορία και την τέχνη του κρασιού αλλά και όχι μόνο!

Η Αττική Γη με τον παλιό αμπελώνα, πανταχού παρούσα, η ζεστασιά της πέτρας, κυρίαρχου δομικού υλικού, η διακριτική πολυτέλεια και η γοητεία του κρασιού που είναι διάχυτη σε όλο το περιβάλλον. Όλα αυτά μαζί συμβάλλουν στη δημιουργία ενός χώρου με ιδιαίτερο χαρακτήρα, επιβλητικό και μεγαλοπρεπή, που σε προσκαλεί να ζήσεις το διαφορετικό.

Φιλοξενία σχολικών εκδρομών

Το Μουσείο Οίνου αποτελεί τον ιδανικό χώρο φιλοξενίας της βιωματικής-διδακτικής επίσκεψης ενός σχολείου.

 • Έυκολη και γρήγορη πρόσβαση από κάθε σημείο του Νομού Αττικής, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο 16Ρ της Αττικής Οδού.
 • Μεγάλο parking με είσοδο ακριβώς δίπλα στον χώρο αποβίβασης των μαθητών, χωρίς την ανάγκη να διασχίσουμε δρόμο.
 • Μεγάλοι, ευρύχωροι, καλαίσθητοι και περιποιημένοι χώροι, που εκτείνονται σε 20 περιφραγμένα στρέμματα.
 • Πραγματικά αμπέλια & πραγματικές ελιές στον προαύλιο χώρο που εξυπηρετούν τον βιωματικό χαρακτήρα της επίσκεψης σας και την αληθινή επαφή του παιδιού με το γνωστικό αντικείμενο.
 • Πολυτελείς, άνετες και κλιματιζόμενες εσωτερικές αίθουσες με διαμορφωμένους χώρους για θεατρικά δρώμενα, κατασκευές, σίτιση και «γωνιά» καφέ για τους εκπαιδευτικούς.
 • Το εύκρατο και ήπιο κλίμα που χαρακτηρίζει τα Μεσόγεια, ευνοεί τις εκδρομές με επισκέψεις σε εξωτερικούς χώρους (αμπέλια, ελιές).

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την υποδοχή και απασχόληση των μαθητών από μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών θα αφήσουν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές χρήσιμες γνώσεις αλλά και όμορφες εμπειρίες!

Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις
(Οδυσσέας Ελύτης)


Loading map.

Please wait...

Kivotos Events Διεύθυνση: N. Λάζαρη 30, ΤΚ 13671, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210.6657.470 | 210.6655.496
web: www.kivotosevents.gr