ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ | Κιβωτός Events

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ

Χαρακτηριστικά

 

 

 

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Η οδική ασφάλεια αποτελεί για τη χώρα μας ένα μείζονος σημασίας θέμα.

Κάθε χρόνο, περίπου 2.500 άνθρωποι σκοτώνονται και πολλές χιλιάδες άλλοι τραυματίζονται και μένουν ανάπηροι για όλη τους τη ζωή.
Η καλύτερη αντιμετώπιση για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων είναι η σωστή εκπαίδευση από μικρή ηλικία. Η γνώση και ο σεβασμός των κανόνων από πεζούς, επιβάτες και οδηγούς σώζουν ζωές.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "Παίδες εν Δρόμω", χωρισμένο σε ενότητες με βάση την ηλικία των παιδιών και διακριτό διαχωρισμό της γνώσης που πρέπει να λάβουν τα παιδιά ώς πεζοί, ώς επιβάτες και ώς ποδηλάτες παρουσιάζεται πλέον σε όλα τα Σχολεία του Νομού Αττικής και των όμορρων Νομών.

  • Πλούσια σκηνικά με προσομειώσεις γειτονιάς, οδικά σήματα, φανάρια,
  • Ηχητικά και προβολικά συστήματα με προβολή εκπαιδευτικού φωτογραφικού υλικού και
  • Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής

καθιστούν το εν λόγω πρόγραμμα ώς ένα από τα πιο πλήρη, δομημένα και πλούσια προγράμματα που θα μπορούσε να επιλέξει το σχολείο σας για εισαγωγή των μαθητών στους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας

Παρατήρηση! Τα παιδιά δεν είναι οδηγοί στην ηλικία των 3,5 έως 12, συνεπώς η οδήγηση με αυτοκινητάκια προσφέρει μόνον διασκέδαση χωρίς καμία εκπαιδευτική διάσταση, γιαυτό και μια τέτοια δράση δεν παρέχεται μέσα από το εν λόγω πρόγραμμα.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ για
«Εισαγωγή της θεματικής ενότητας Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια στο Ωρολόγιο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολειών της Χώρας για το σχολικό έτος 2017-2018»

 

Τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα συμβαίνουν γιατί οι σημερινοί οδηγοί τρέχουν επάνω σε χθεσινούς δρόμους, με αυριανά αυτοκίνητα και μεθαυριανές ταχύτητες .
              Βιτόριο ντε Σίκα  - 1901-1974

Kivotos Events Διεύθυνση: N. Λάζαρη 30, ΤΚ 13671, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210.6657.470 | 210.6655.496
web: www.kivotosevents.gr