Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Απόκριες!

Περίοδος ξεφαντώματος και ζητούμε αφορμές για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων εκδηλώσεων αλλά και προγραμμάτων για την ψυχαγωγία και την εκτόνωση των μαθητών, των εργαζομένων, των πελατών σας.

Ξεφυλλίσετε τον 30σέλιδο οδηγό αποκριάτικων παροχών, πατώντας ΕΔΩ


ΔΗΜΟΙ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμων σε πλατείες, πολιτιστικά κέντρα και εμπορικούς δρόμους με πλήθος προτάσεων που ανταποκρίνονται σε κάθε προϋπολογισμό και προπάντως με επαγγελματισμό, συνέπεια και ποιότητα.

ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Σχεδιάζουμε οργανωμένα και άκρως διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια για έως και 1000 συμμετέχοντες ταυτόχρονα με θέμα "Κυνήγι θησαυρού" σε πλατείες, αίθουσες, σχολεία, πάρκα, εμπορικούς δρόμους.

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Διοργανώνουμε παρελάσεις με μελέτη χώρων υλοποίησης, οργάνωση πληρωμάτων σχολείων και κυνήγι θησαυρών για την εξασφάλιση της μέγιστης συμμετοχής και ανταπόκρισης από τους δημότες, με συντονισμό από κονφερασιέ με εμπειρία και επαγγελματισμό.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Πλήθος θεματικών δράσεων (παιχνίδια, κατασκευές, φουσκωτά, συγκροτήματα, τεχνικοί εξοπλισμοί, ανιματέρ κα) για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας σε ανοιχτούς χώρους και πάρκα.

ΣΧΟΛΕΙΑ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Σχεδόν όλα τα σχολεία και οι σύλλογοι γονέων - με αφορμή την Αποκριά - διοργανώνουν πάρτυ στον χώρο του σχολείου με σκοπό οι μαθητές να εκτονωθούν παίζοντας και χορεύοντας. Οι προτάσεις μας ποικίλες, εύκολα προσαρμόσιμες σε κάθε προϋπολογισμό και με πολλά δωράκια στους μαθητές από χορηγούς και συνεργάτες μας!

  • ΔΩΡΕΑΝ ο σχεδιασμός και η εκτύπωση της ενημερωτικής αφίσας του σχολικού αποκριάτικου πάρτυ σας
  • Σερπαντίνες για όλα τα παιδιά στην καλύτερη τιμή της αγοράς

 

Kivotos Events Διεύθυνση: N. Λάζαρη 30, ΤΚ 13671, Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210.6657.470 | 210.6655.496
web: www.kivotosevents.gr